Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

KION trekt 9.000 bezoekers op jubileumfestival

Frida Noordzij
Om haar 25-jarig bestaan te vieren, hield kinderopvangorganisatie KION een kinderfestival voor gezinnen in Nijmegen en omstreken. 'Om hen te bedanken voor hun jarenlange vertrouwen in onze organisatie', laat KION weten. Het evenement trok maar liefst 9.000 bezoekers.
© Photography by Eventpixels

Niets was de kinderopvangorganisatie te gek. Het Goffertpark werd zondag 16 september omgedoopt tot kinderfestivalterrein ”KION in de Zon”. De hele dag werden kinderen en hun ouders/verzorgers vermaakt met festiviteiten, optredens van onder andere Hakim van Sesamstraat, een knallende show van MadScience en een liedjesvoorstelling van Theatergroep Fien. Dat alles omgeven met foodtrucks en een festivalmarktje. Ook werd er gepicknickt.

Festival

Het kinderfestival werd gehouden om Nijmeegse gezinnen te bedanken voor hun jarenlange vertrouwen in de kinderopvangorganisatie. ‘Het was een groot succes’, vertelt communicatiemedewerker van ZION, Pieternel Suërs. ‘We hebben genoten van de duizenden stralende gezichten.’

Een impressie van de dag…

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.