Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Informatiebijeenkomsten over invoering IKK

Frida Noordzij
Het ministerie van SZW organiseert informatiebijeenkomsten door het hele land over de invoering van de Wet IKK. Deze tweede serie bijeenkomsten is gericht op het informeren van ondernemers in de kinderopvang over het toezicht rondom de nieuwe kwaliteitseisen.
Bron: ANP

Alle ondernemers die dagopvang, peuterspeelzaalwerk en/of buitenschoolse opvang aanbieden krijgen te maken met de veranderingen door de Wet IKK. Om deze ondernemers goed te informeren, organiseren het projectteam Implementatie IKK van het ministerie van SZW en GGD GHOR Nederland opnieuw een serie informatiebijeenkomsten. Eerder dit jaar werd vooral ingegaan op de totstandkoming van de nieuwe kwaliteitseisen en wat deze eisen inhouden. De nieuwe serie richt zich op de invoering van de Wet IKK en het toezicht daarop.

Ervaringen

De wijzigingen in het toezicht worden kort en bondig uitgelegd en er is gelegenheid ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers over IKK en de voorbereidingen op IKK. GGD GHOR Nederland zal in grote lijnen uitleggen hoe invulling wordt gegeven aan het toezicht vanaf 2018. De bijeenkomsten duren van 15.00 tot ca. 17.00 uur.

Data en plaatsen

De data en plaatsen waar de bijeenkomsten plaatsvinden zijn bekend, de precieze locaties worden later bekend gemaakt op de website van het SZW.

Groningen         Donderdag 30 november
Assen                Maandag 4 december
Zwolle               Woensdag 6 december
Almere              Donderdag 14 december
Eindhoven         Maandag 18 december
Leeuwarden       Maandag 8 januari
Roermond          Donderdag 11 januari
Maastricht          Maandag 15 januari
Roosendaal        Dinsdag 16 januari
Dordrecht          Dinsdag 23 januari
Leiden               Woensdag 24 januari
Nieuwegein        Maandag 29 januari
Meppel               Maandag 5 februari
Tilburg               Woensdag 7 februari
Goes                  Donderdag 15 februari
Bussum              Vrijdag 16 februari
Alkmaar             Maandag 19 februari
Arnhem              Donderdag 22 februari

Klik hier voor meer informatie over de bijeenkomsten en aanmelden >>>


‘Voelt u zich ook verantwoordelijk om uw mening te laten horen over de diverse maatregelen binnen de Wet IKK? En wilt u ook zoeken naar oplossingen en mogelijkheden om de kwaliteit van de kinderopvang wél te verbeteren?’ Marion Duisterhof roept kleine kinderopvangorganisaties op deel te nemen aan een speciale bijeenkomst op 29 november. Lees meer


 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.