Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vriendjes neemt Kinderdagverblijf Mickey’s over

Kinderdagverblijf Mickey’s Houten maakt een doorstart. De vestigingen aan de Beekmos en de Galerijmuur worden per 1 maart overgenomen door Kinderopvang Vriendjes.
mickeys overgenomen.jpg
Zo veel mogelijk pm'ers gaan mee. - Foto: Free Images

Zo veel mogelijk pm’ers gaan mee. Ouders krijgen de mogelijkheid te kiezen voor een flexibeler vorm van kinderopvang, iets waar Vriendjes zich in heeft gespecialiseerd. Uurtje factuurtje, dus nu ook in Houten. Het was al langer bekend dat Mickey’s in zwaar weer zat: vestigingen in Amersfoort, Harderwijk, Soest en Leusden vielen eerder en zijn gedeeltelijk doorgestart onder een andere naam. 

Kinderen met een beperking

Vriendjes heeft kinderdagverblijven in Utrecht, Zeist en De Bilt. De organisatie vangt ook kinderen met een beperking op. Middels een samenwerking met zorgorganisatie Amerpoort zijn enkele groepen opgericht waar therapieën en medische handelingen kunnen plaatsvinden, zoals sondevoeding, fysiotherapie en logopedie. Ouders met een gehandicapt kind kunnen daardoor langer gebruik blijven maken van een ‘gewoon’ kinderdagverblijf. Het ligt in lijn der verwachting dat ook in Houten zo’n groep gestart zal worden. 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.