Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Circus voor jong en oud bij Femke Dak

De kinderen van de buitenschoolse opvang (BSO) bij kindercentrum Femke Dak in Den Haag bezochten onlangs een dag de bewoners van zorgcentrum het Gulden Huis. Daar oefenden zij fanatiek circusacts die zij tijdens een voorstelling opvoerden voor de bewoners.
Circus voor jong en oud bij Femke Dak
Foto: ANP Photo

Met de vakantiepas in de hand vertrokken de BSO-kinderen en pedagogisch medewerkers naar zorgcentrum het Gulden Huis. Na een gezellige ontvangst startte een tekenwedstrijd voor de kinderen. Daarna oefenden zij in groepjes diverse avontuurlijke circusacts. Er bevonden zich onder andere acrobaten, clowns, geschminkte leeuwen en tijgers, dompteurs en koorddansers onder de kinderen. Tussendoor smulden de kinderen ook nog van de aangeboden pannenkoeken en een heerlijk smurfenijsje toe.

Acrobaten

’s Middags bewonderden de bewoners het resultaat van alle voorbereidingen van de kinderen. Er bevond zich een waar kindercircus in het zorgcentrum. Koorddanseressen met een paraplu balanceerden op een koord. Acrobaten klommen op elkaar en vormden een levende toren. De dompteur hield de wilde dieren goed onder controle en bleek ook nog de winnaar van de tekenwedstrijd. Alle kinderen deden het fantastisch onder toeziend oog van de bewoners. Zowel jong als oud genoten van de middag.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.