Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Bas en Muis op bezoek bij kindercentrum Femke Dak

De twee vriendjes Bas en Muis bezochten, ter ere van een verjaardagsfeestje, kindercentrum Femke Dak in Rijswijk. Ook namen zij hun vriendjes Zon en Wind mee!
Bas en Muis op bezoek bij kindercentrum Femke Dak

De voorbereidingen op de komst van Bas en Muis vonden voorafgaande aan het bezoek al volop plaats. De banken en kussens stonden klaar om naar het avontuur van Bas en Muis te kijken en luisteren. De nieuwe opstelling was al een groot feest voor de kinderen. Ze hielpen dan ook goed mee en probeerden alle kussens en zitplaatsen even uit.

Verstopspelletje

Om 10.30 uur startte de voorstelling en maakten de kinderen kennis met Bas en Muis en hun vriendjes. De voorstelling stond in het teken van de verjaardag van vriendje Zon. Bas en Muis deden net alsof zij kaarsjes aanstaken en uitbliezen en taart aten. Daarnaast speelden zij een aantal leuke verjaardagspelletjes met de kinderen. Vooral het verstopspelletje met de appel, banaan, druiven en tomaat zorgde voor een enthousiast publiek, dat met een groot volume meespeelde. Toen de Maan opkwam, was het feestje dan toch echt afgelopen. Bas en Muis kregen van alle kinderen nog een knuffel, waarna ze enthousiast werden uitgezwaaid.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.