Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Oproep: Succesvolle ouderavond

De perfecte ouderavond organiseren is nog niet zo makkelijk. Veel kinderopvangorganisaties experimenteren met vormen die aan kunnen slaan.
Oproep ouderavond.jpg

Voor een artikel over ouderavonden in vaktijdschrift Kinderopvang zijn we op zoek naar succesvolle casussen vanuit de kinderopvang. Welk verrassend format sloeg op jouw locatie in als een bom? Wat was de opkomst? Hoe hebben jullie de taken verdeeld?

Deel je succes

In het artikel is plek voor enkele succesverhalen. Wil je graag aandacht voor jouw succesvolle formule en collega's informeren over jullie aanpak? Mail dan een korte opzet van de ouderavond naar kinderopvang@bsl.nl o.v.v. Ouderavond. We nemen contact op om te laten weten of jouw succesverhaal een plekje in het artikel krijgt.

Meedoen?

Insturen kan tot 20 april. We zijn nieuwsgierig naar succesvolle concepten voor alle vormen van kinderopvang: het kinderdagverblijf, de bso, de peuterspeelzaal, het Integraal Kindcentrum en bij de gastouder.

Marianne Velsink

Of registreer je om te kunnen reageren.