Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Kerkrade eert het jonge kind

In allerlei kinderopvangorganisaties staat het jonge kind de komende week centraal. Ook in Kerkrade bij Kinder Opvang Kerkrade (KOK).
Jonge Kind KOK.jpg
Foto: Mauritius Images

De Week van het Jonge Kind staat in Kerkrade helemaal in het teken van ‘de wereld’ rondom het jonge kind waarin zij opgroeien. Ouders worden uitgenodigd om mee te doen.

Voeding, muziek en samenwerken

Iedere kinderopvvangorganisatie benadrukt andere aspecten van de wereld van het jonge kind. KOK koos ervoor iedere dag een ander thema rond het jonge kind te kiezen. Op  maandag staan zang, dans en muziek centraal. De dinsdag staat gezonde voeding op het menu. Samenwerken op woensdag helpt kinderen bij hun sociale en persoonlijke ontwikkeling. Donderdag staat in het teken van ‘kunst’. En op vrijdag wordt de week met familie afgesloten. 

Van elkaar leren

‘Het is toch heerlijk als je samen met de kinderen en ouders zo’n fantastische week kunt organiseren waar niet alleen kinderen zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen maar ook ouders en pedagogisch medewerkers van elkaar kunnen leren’, aldus Ramona Krijthe locatiemanager Kinder Opvang Kerkrade.

Marianne Velsink

Of registreer je om te kunnen reageren.