Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Voorleesontbijt 2015 in beeld

De Nationale Voorleesdagen zijn weer begonnen, uiteraard als ieder jaar met het Voorleesontbijt. Dit jaar werd er weer door bijzondere gasten voorgelezen uit het prentenboek Boer Boris gaat naar zee. Dat gebeurde in kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, bij gastouders, op scholen en in bibliotheken. Een overzicht!
Voorleesontbijt 2015 in beeld
Foto: ANP

Heb je ook een mooie foto gemaakt van het Voorleesontbijt op jouw locatie? Stuur je foto naar info@kinderopvangtotaal.nl o.v.v. Voorleesontbijt, dan komt jullie foto in onderstaand overzicht te staan!

Foto

 • Bij kindercentrum de Boei (Kober) in Breda kwam een echte brandweerman voorlezen

  Bij kindercentrum de Boei (Kober) in Breda kwam een echte brandweerman voorlezen

 • Wethouder Jan Paantjes (gemeente Halderberge) kwam voorlezen op kinderdagverblijf Krullevaar in Hoeven (Kober)

  Wethouder Jan Paantjes (gemeente Halderberge) kwam voorlezen op kinderdagverblijf Krullevaar in Hoeven (Kober)

 • De kinderen van kinderdagverblijf Prikkebeek in Prinsenbeek (Kober) werden voorgelezen door Clown Li

  De kinderen van kinderdagverblijf Prikkebeek in Prinsenbeek (Kober) werden voorgelezen door Clown Li

 • De kinderen van Kindcentrum Klimop (Kanteel) werden niet alleen voorgelezen, maar kregen ook een heerlijk ontbijt!

  De kinderen van Kindcentrum Klimop (Kanteel) werden niet alleen voorgelezen, maar kregen ook een heerlijk ontbijt!

 • Jan-Willem Bedeaux, Directeur Bestuurder van Kanteel Kinderopvang was vanochtend de speciale voorleesgast op het peuterarrangement van Kindcentrum Westerbreedte (Kanteel)

  Jan-Willem Bedeaux, Directeur Bestuurder van Kanteel Kinderopvang was vanochtend de speciale voorleesgast op het peuterarrangement van Kindcentrum Westerbreedte (Kanteel)

 • Voormalig wethouder Geert Snijders (ruimtelijke ordening en zorg ‘s-Hertogenbosch) kwam als speciale gast voorlezen op Kindcentrum de Haren (Kanteel). De kinderen hebben genoten!

  Voormalig wethouder Geert Snijders (ruimtelijke ordening en zorg ‘s-Hertogenbosch) kwam als speciale gast voorlezen op Kindcentrum de Haren (Kanteel). De kinderen hebben genoten!

 • Het was een een prachtig voorleesontbijt met burgemeester van Waterland Luzette Wagenaar en wethouder Jacob Kes. Zij kwamen voorlezen bij Stichting Kinderopvang Waterland.

  Het was een een prachtig voorleesontbijt met burgemeester van Waterland Luzette Wagenaar en wethouder Jacob Kes. Zij kwamen voorlezen bij Stichting Kinderopvang Waterland.

 • Spelers van FC Emmen en de burgemeester van Emmen lazen voor op basisschool Diedeldoorn

  Spelers van FC Emmen en de burgemeester van Emmen lazen voor op basisschool Diedeldoorn

 • Voorleesontbijt op kindercentrum Dok van Komkids Schiedam

  Voorleesontbijt op kindercentrum Dok van Komkids Schiedam

 • Op kinderdagverblijf Bolke de Beer (Kinderopvang Rivierenland) kwam tante Pollewop voorlezen uit het boek Boer Boris gaat naar zee

  Op kinderdagverblijf Bolke de Beer (Kinderopvang Rivierenland) kwam tante Pollewop voorlezen uit het boek Boer Boris gaat naar zee

 • Voorleesontbijt op Kinderdagverblijf het Leidsche Tuynhuis

  Voorleesontbijt op Kinderdagverblijf het Leidsche Tuynhuis

 • Jochem van Gelder kwam voorlezen uit het boek Boer Boris, op kinderdagverblijf Pompidou in Tiel

  Jochem van Gelder kwam voorlezen uit het boek Boer Boris, op kinderdagverblijf Pompidou in Tiel

 • Boer Gert komt op de tractor naar kinderdagverblijf SKSG Woelwater in Zuidhorn

  Boer Gert komt op de tractor naar kinderdagverblijf SKSG Woelwater in Zuidhorn

 • Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam kwam voorlezen uit het boekje ‘Boer Boris gaat naar zee’ op kinderdagverblijf Wilhelminahoeve in Rotterdam (Kinderopvang Humanitas). Wat was het geweldig om te luisteren naar het spannende verhaal!

  Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam kwam voorlezen uit het boekje ‘Boer Boris gaat naar zee’ op kinderdagverblijf Wilhelminahoeve in Rotterdam (Kinderopvang Humanitas). Wat was het geweldig om te luisteren naar het spannende verhaal!

 • Bij kinderopvang Bij Bartje in Budel was er een voorleeslunch. Eerst placemats geknutseld en daarna lekker geluncht en voorgelezen door onze vrijwilligster Nellie, die 40 jaar kleuterjuf is geweest in Heeze.

  Bij kinderopvang Bij Bartje in Budel was er een voorleeslunch. Eerst placemats geknutseld en daarna lekker geluncht en voorgelezen door onze vrijwilligster Nellie, die 40 jaar kleuterjuf is geweest in Heeze.

 • Voorleesontbijt 2015 in beeld
 • Bij Kidslodge in Houten werd een voorleeslunch georganiseerd. Er werd voorgelezen door Badmeester Daan, Danique, Leony en als speciale gasten: Dennis Wildenbeest en De bibliotheekjuf.

  Bij Kidslodge in Houten werd een voorleeslunch georganiseerd. Er werd voorgelezen door Badmeester Daan, Danique, Leony en als speciale gasten: Dennis Wildenbeest en De bibliotheekjuf.

 • Wethouder en locoburgemeester A. de Regt las voor aan de peuters en ouders van Jip en Janneke in Oudewater. Pedagogisch medewerker Marita beeldde het verhaal uit.

  Wethouder en locoburgemeester A. de Regt las voor aan de peuters en ouders van Jip en Janneke in Oudewater. Pedagogisch medewerker Marita beeldde het verhaal uit.

 • De kinderen van kdv Bengelhuus in Noordhorn hebben ook genoten van het voorleesontbijt. Terwijl de leidster IJnschje voorlas uit het boek 'Boer Boris gaat naar zee', smulden de kinderen van een krentenbol. Een geslaagde ochtend!

  De kinderen van kdv Bengelhuus in Noordhorn hebben ook genoten van het voorleesontbijt. Terwijl de leidster IJnschje voorlas uit het boek 'Boer Boris gaat naar zee', smulden de kinderen van een krentenbol. Een geslaagde ochtend!

 • Het nationale voorleesontbijt van kinderdagverblijf Lollyfant uit Zevenaar van Kinderopvang Humanitas

  Het nationale voorleesontbijt van kinderdagverblijf Lollyfant uit Zevenaar van Kinderopvang Humanitas

 • De start van de nationale voorleesdagen van kinderdagverblijf Toverhoed en peuterspeelzaal Tovertuin te Zevenaar van Kinderopvang Humanitas

  De start van de nationale voorleesdagen van kinderdagverblijf Toverhoed en peuterspeelzaal Tovertuin te Zevenaar van Kinderopvang Humanitas

 • Op KC de Haren van Kanteel kinderopvang heeft Ilona (voorleesconsulent van Boekstart) aan de hand van gebarentaal voorgelezen uit het boek 'boer Boris gaat naar zee'.

  Op KC de Haren van Kanteel kinderopvang heeft Ilona (voorleesconsulent van Boekstart) aan de hand van gebarentaal voorgelezen uit het boek 'boer Boris gaat naar zee'.

 • Het voorleesontbijt op Kindcentrum Meerlaer van Kanteel kinderopvang

  Het voorleesontbijt op Kindcentrum Meerlaer van Kanteel kinderopvang

 • Onze peuters zijn naar het voorleesontbijt in de plaatselijke bibliotheek geweest. Meteen maar gezocht naar wat mooie voorleesboeken om te lenen! De kinderen vonden het verhaal van Boer Boris geweldig.

  Onze peuters zijn naar het voorleesontbijt in de plaatselijke bibliotheek geweest. Meteen maar gezocht naar wat mooie voorleesboeken om te lenen! De kinderen vonden het verhaal van Boer Boris geweldig.

 • Binnen de Petteflet waren het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal, samen gekomen om naar het verhaal te luisteren dat werd voorgelezen door beide directrices van de scholen de Vlieger en Jeroen Bosch.

  Binnen de Petteflet waren het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal, samen gekomen om naar het verhaal te luisteren dat werd voorgelezen door beide directrices van de scholen de Vlieger en Jeroen Bosch.

 • Voorleesontbijt bij Addo Kids in Den Haag

  Voorleesontbijt bij Addo Kids in Den Haag

 • De burgemeester van Arnhem las in de plaatselijke bibliotheek voor aan de kinderen van Kiko Kinderopvang

  De burgemeester van Arnhem las in de plaatselijke bibliotheek voor aan de kinderen van Kiko Kinderopvang

Marianne Velsink

Of registreer je om te kunnen reageren.