Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Baby overleden in Brabants kinderdagverblijf

Een zwarte dag voor medewerkers, eigenaar, ouders en kinderen van kinderdagverblijf Jessica's Kids in het Brabantse Ulvenhout: dinsdagochtend overleed een baby van nog geen zes maanden in het kinderdagverblijf. Het zou gaan om een jongetje. Dit meldt Omroep Brabant.
Baby overleden in Brabants kinderdagverblijf
Foto: ANP

De politie vermoedt dat de baby door een medische oorzaak is overleden. Direct na de melding omstreeks kwart over elf rukten een traumahelikopter en meerdere ambulances uit. Artsen hebben nog geprobeerd om de baby te reanimeren. Ondanks het vermoeden van een medische oorzaak, waren er ook politieagenten ter plaatse om het sterfgeval te onderzoeken.

Marianne Velsink

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.