Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Kunstbuskaartjes voor bso's

Kunstbuskaartjes voor bso's

Scholen en buitenschoolse opvang-locaties in de stadsregio Arnhem-Nijmegen kunnen dit schooljaar met een zogeheten kunstbuskaartje naar culturele activiteiten reizen. Het kunstbuskaartje kost 15 euro voor een groep van maximaal 35 personen en is de hele dag geldig.

Meer musea- en theaterbezoek
De stadsregio hoopt met het kunstbuskaartje bezoek aan musea en theaters te stimuleren. Het kostbare groepsvervoer bleek daarvoor vaak een hinderpaal. Vorig schooljaar is in Arnhem proefgedraaid met het kaartje, dat toen nog 35 euro kostte. Dat vonden veel scholen nog te duur. Daarom is de prijs nu verlaagd, terwijl de stadsregio en ov-bedrijf Connexxion elk 10 euro per kaartje bijdragen. Op een kunstbuskaartje mogen per klas maximaal tien volwassenen meereizen.

Foto: Stock.XCHNG

Marianne Velsink

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.