Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Innovatieprijs aanpak kindermishandeling

Innovatieprijs aanpak kindermishandeling

Voor de zevende keer wordt de Innovatieprijs aanpak Kindermishandeling georganiseerd. Een prijs die initiatieven steunt die op een vernieuwende manier werken aan het voorkómen van kindermishandeling. Initiatieven kunnen tot 1 december worden aangemeld.

Rots en Water
Eerdere winnaars van de prijs zijn het weerbaarheidsproject Rots en Water, het Kinder- en Jeugdtrauma Centrum en de jongerentheaterproductie Stuk. De winnaar ontvangt een bedrag van 20.000 euro die soms verdeeld moet worden tussen twee winnaars. Initiatiefnemers zijn Stichting Kinderpostzegels Nederland en Stichting Voorkoming van Kindermishandeling. De jury beoordeelt projecten op allerlei criteria waaronder of het is geëvalueerd, of het daadwerkelijk kindermishandeling voorkomt en of het vernieuwend is.

Download hier het aanmeldingsformulier >>

Foto: Stock.XCHNG

Marianne Velsink

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.