Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Nieuwe VOG-formulieren gastouders

Nieuwe VOG-formulieren gastouders

De aanvraagformulieren voor de Verklaring Omtrent Gedrag voor gastouders en huisgenoten van gastouders zijn vernieuwd. Vanaf 1 augustis is alleen dit nieuwe formulier bruikbaar.

Drie verschillende fomulieren
Het nieuwe formulier is te downloaden via de site van de rijksoverheid. Er zijn drie formulieren beschikbaar: één voor gastouders, één voor personen die werkzaam zijn bij een gastouderbureau en één voor huisgenoten van een gastouder (vanaf 18 jaar). De formulieren zijn voorgedrukt en de verklaring wordt uitsluitend afgegeven als de aanvraag is gedaan op deze formulieren. Het ingevulde formulier kan worden ingeleverd bij de gemeente waar de aanvrager woont.

Download hier de fomulieren >>

Marianne Velsink

Of registreer je om te kunnen reageren.