Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Brancheorganisatie sluit aan bij Bouwstenen

Brancheorganisatie sluit aan bij Bouwstenen

Brancheorganisatie Kinderopvang heeft zich aangesloten bij Bouwstenen voor Sociaal. Bouwstenen is een sectoroverstijgend platform rond huisvesting en vastgoed. Doel is vinden, verbinden en samen vooruit komen.

Gebouwen voor kinderen
Tijdens de startbijeenkomst op 9 juni 2011 hebben deelnemers uit de kinderopvang gezamenlijke thema's benoemd en aangegeven waarmee ze concreet aan de slag gaan. VNG, Aedes, Poraad en MOgroep WMD maken ook deel uit van het Bouwstenen-platform, samen met hun achterban. Zij zijn blij dat nu ook de kinderopvang zich heeft aangesloten. De nieuwe Brancheorganisatie vertegenwoordigd 1.100 leden uit de kinderopvang. Door aansluiting van de brancheorganisatie en de activiteiten van het netwerk Bouwstenen voor Kinderopvang, vormt Bouwstenen een prima platform om elkaar op te zoeken en samen te werken rond gebouwen voor kinderen.

Marianne Velsink

Of registreer je om te kunnen reageren.