Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Sociaal plan peuterspeelzaalmedewerkers

Sociaal plan peuterspeelzaalmedewerkers

Peuterspeelzaalmedewerkers die door de harmonisatie van hun peuterspeelzaal van de CAO Welzijn naar de CAO Kinderopvang gaan, kunnen gebruikmaken van een nieuw sociaal plan. Hierin worden de verschillen tussen de CAO's gecompenseerd.

Plussen en minnen
Het sociale plan is afgesproken tussen de bonden (CNV, Abvakabo FNV en De Unie) en werkgevers Mogroep Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening, Mogroep Kinderopvang en BKN. Er is een totaalplaatje gemaakt van de verschillen tussen beide CAO's. Hieruit kwam een verschil naar voren van 3% waarbij alle plussen en minnen met elkaar zijn verrekend. Het plan is nog niet definitief. De leden van werkgevers en vakbonden moeten zich nog uitspreken over het sociale plan.

Bekijk hier het volledige sociale plan >>

Marianne Velsink

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.