Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Krimp dagopvang verwacht in 2012, lichte groei in bso

Krimp dagopvang verwacht in 2012, lichte groei in bso

In 2012 verwachten kinderopvangondernemers dat de krimp in de dagopvang verder zal toenemen, maar verwachten ze een geringe groei in de bso. Dit blijkt uit onderzoek van Visionplanner onder 19 organisaties die 380 locaties vertegenwoordigen.

Nog geen financiële onderbouwing
De ondervraagde directeuren sturen allemaal een middelgrote kinderopvangorganisaties aan. Zij zien dit jaar al een krimp in de hele dagopvang, terwijl de bso dit jaar juist licht lijkt te groeien. Opvallend is het dat de hele dagopvang in Noord Holland harder groeit dan in de rest van het land. Visionplanner vroeg de directeuren ook of ze al plannen aan het maken zijn voor de komende jaren. Dat is bij bijna vrijwel iedereen het geval, maar deze zijn  nog niet uitgerenid financieel onderbouwd.

 

Marianne Velsink

Of registreer je om te kunnen reageren.