Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Hofnarretje gaat toch niet Vlinderhof heten

Albert Drent ziet af van de naam Vlinderhof voor kinderopvang het Hofnarretje in Amsterdam. Hierdoor is een kort geding, op initiatief van de eigenaresse van De Vlinderhof in Aalsmeer, afgewend.

Excuses aangeboden
Toen zij hoorde van de nieuwe naam, was de Aalsmeerse Nathalie van Langen niet blij. Volgens Van Langen heeft het kinderdagverblijf van Albert Drent een besmet imago en zou de nieuwe naam voor verwarring zorgen. Ze gaf Drent 24 uur om de naam terug te trekken anders zou er een kort geding volgen. Albert Drent heeft van Langen zijn excuses aangeboden en een overeenkomst getekend waarin hij belooft de naam binnen vijf dagen uit het register van de Kamer van Koophandel te halen. Voor iedere dag die erop volgt dat het niet gebeurd is, moet hij een dwangsom van 500 euro per dag betalen.

Marianne Velsink

Of registreer je om te kunnen reageren.