Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Aantal BKK-opleidingen groeit naar 500

Aantal BKK-opleidingen groeit naar 500

Bureau Kwaliteit Kinderopvang (BKK) heeft inmiddels 500 opleidingen erkend. Twee jaar geleden stonden er nog geen 100 opleidingen in de lijst. De 500 opleidingen worden aangeboden door ruim 200 aanbieders.

Pedagogisch kader bso
BKK verwacht binnenkort nog meer opleidingen in de lijst te zetten als het Pedagogisch kader voor de bso is verschenen. Alle opleidingen in de lijst hebben een raakvlak met het Pedagogisch kader. Sinds de start van BKK in 2009 kunnen kinderopvangorganisaties gebruikmaken van het BKK-opleidingsbudget voor extra scholing van hun personeel. Het budget wordt alleen toegekend als de organisatie een opleidingsplan heeft ingevuld en als de opleiding in de BKK-lijst staat. De BKK-subsidie loopt tot 2012.

Marianne Velsink

Of registreer je om te kunnen reageren.