Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Nieuw: á go-go-paal voor op het schoolplein

Nieuw:  á go-go-paal voor op het schoolplein

Om kinderen meer duidelijkheid te geven waar ze op het schoolplein kunnen verzamelen om naar de bso te gaan, heeft kinderopvangorganisatie Humanitas de á Go Go-paal ontwikkeld. Een groot aantal scholen heeft al interesse in deze palen getoond.

Invalkrachten en vervoersbedrijven
Het idee voor de palen kwam naar aanleiding van een ideeëndag onder medewerkers van Kinderopvang Humanitas. De palen zorgen voor een herkenbaar verzamelpunt op het schoolplein die ook makkelijk te vinden is voor de kleinste kinderen. Maar het is ook handig voor medewerkers van de bso, invalkrachten of een eventueel vervoersbedrijf. De paal moet zo niet alleen zorgen voor meer herkenning, maar ook voor meer veiligheid. Alle kinderen die naar een opvang van Kinderopvang Humantias gaan, kunnen altijd bij de herkenbare palen verzamelen.

Marianne Velsink

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.