Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Opnieuw alert op symptomen Mex. griep

Opnieuw alert op symptomen Mex. griep

GGD regio Nijmegen informeert scholen, kinderdagverblijven en bso's over de symptomen van de (Mexicaanse) griep. Vorige week overleden er in regio Nijmegen twee kinderen aan het H1N1-virus, dat leidt tot veel onrust en vragen van ouders, maar ook van medewerkers in het onderwijs, de zorg en de kinderopvang.

Communicatietips voor ouders
Met de brief legt de GGD niet alleen uit aan welke symptomen de Mexicaanse griep te herkennen is, ook worden er suggesties gegeven om deze symptomen met ouders te communiceren. De kans is groot dat naast regio Nijmegen ook andere regionale GGD's contact zoeken met huisartsen, ziekenhuizen, scholen en kindercentra. 'We krijgen veel vragen' vertelt de woordvoerder van GGD regio Nijmegen.

Bekijk hier hoe je binnen jouw locatie het virus zo weinig mogelijk kans geeft om zich  te verspreiden >>

Marianne Velsink

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.