Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Ontwerpwedstrijd!

In welke buitenruimte zou jij de zomer van 2015 willen doorbrengen? We roepen pedagogisch medewerkers/leidsters, gastouders maar ook kinderen op om hun ideale buitenruimte te maken.

Dat mag een mooi knutselwerk zijn van papier of ander materiaal, maar het mag ook een digitaal ontwerp zijn. Regels zijn er eigenlijk niet. Jullie mogen de buitenruimte inrichten zoals jullie dat willen. We zijn natuurlijk wél nieuwsgierig welke gedachte er achter het ontwerp zit. Waarom kiezen jullie voor die speeltoestellen/elementen? Waarom voor die begroeiing? En welke leeftijden maken er gebruik van jullie zelfgemaakte buitenruimte?

Stuur jouw ontwerp uiterlijk maandag 11 mei op naar de redactie van tijdschrift Kinderopvang. Dit kan per post naar:

Redactie Kinderopvang
T.a.v. Ontwerpwedstrijd
Postbus 152
1000 AD Amsterdam

Of mail je ontwerp naar info@kinderopvangtotaal.nl o.v.v. 'Ontwerpwedstrijd'.

Waarom meedoen? Omdat het leuk is om samen iets moois te maken en na te denken over wat jij een mooie buitenruimte vindt voor de kinderen. Maar er zijn ook prachtige prijzen te verdienen:

Bert en Bea op locatie
Win een bezoekje van Bert en Bea op je eigen locatie! (leuk voor kinderen van 2-6 jaar).
Bij deze interactieve voorstelling en doe-ochtend/middag maken de kinderen kennis met Bert en Bea. Daarna gaan de jasjes aan en begint het buitenavontuur in de nabije omgeving van de kinderopvanglocatie. Duur: 1,5 uur.
Lees hier meer over deze mooie prijs >>

Deze prijs wordt aangeboden door buroBlad

2 gratis kaartjes voor Kind van Nature
Op 25 september staat de mooie conferentie Kind van Nature op het programma van Veldwerk Nederland. We mogen aan één van de winnende ontwerpen twee gratis toegangsbewijzen weggeven voor dit evenement. Met een plenaire lezing, de presentatie van een praktisch handboek een Groen spreekuur en vijf verschillende workshops biedt Kind van Nature weer een gevarieerd programma voor management en praktijk.
Lees meer over deze mooie prijs >>

Deze prijs wordt aangeboden door Veldwerk Nederland

buroBlad, Veldwerk Nederland en Bureau RIS nemen samen met de redactie Kinderopvang zitting in de jury. Je hoort na 19 mei of jouw ontwerp één van de prijswinnaars is. 

Ook namens Bureau RIS mogen we een mooie prijs weggeven.

  • Een tuingereedschapssetje,(met daarin handschoenen, schort, schepje, harkje, tas, zaden + een speciaal uitbundig bloemenmengsel samengesteld door Bureau RIS, afgestemd op kinderdagverblijven (zonder risicovolle soorten).

Veel knutselplezier!