Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Stem op jouw covermodel!

Van alle prachtige inzendingen hebben we elf foto's gekozen waarop de komende weken, tot maandag 25 augustus, gestemd mag worden. Een klik op de foto betekent een stem op de foto. De persoon met de meeste kliks, wint de felbegeerde coverplek op het oktobernummer van tijdschrift Kinderopvang!

De winnaar krijgt een fotoshoot op eigen locatie aangeboden waarvan de mooiste foto wordt gebruikt voor de cover van het oktobernummer van vaktijdschrift Kinderopvang.

Let op: je mag onbeperkt stemmen. Na meer dan vijf kliks per maand, word je gevraagd om je te registreren. Dit is een eenmalige handeling (klik op wachtwoord onthouden) en het kost niets. Ben je geregistreerd, dan heb je onbeperkt toegang tot de website Kinderopvangtotaal.nl. Lees hier meer over registreren.

Succes met stemmen! De uitslag volgt op maandag 25 augustus!

Wie: Sylvia Loggen, gastouder
Waar: Zaandijk
Locatie/organisatie: Pip&Syl Kinderopvang

Motivatie: Ik ben gastouder en deze foto heb ik gemaakt toen wij waren gestart met een actie om geld in te zamelen voor #silgoingstrong#. Met deze actie hebben wij 610 euro kunnen doneren. De aktie heeft mij erg geraakt en ik ben sindsdien donateur geworden voor Vila Joep. De komende tijd ondernemen we meer acties voor het goede doel!

 

Wie: Suzanne Otter
Waar: Amsterdam
Locatie/organisatie: KinderRijk in Amsterdam op kdv Roeskestraat

Motivatie: Suzanne is, net als anderen hier, door een collega opgegeven. Roxanne Morrison, werzaam op de communicatie-afdeling van KinderRijk stuurde de foto in. Suzanne werkt op de verticale groep in dit Amsterdamse kinderdagverblijf.

 

 

 

Wie: Rachida Ben Hayoun, pm'er bso én kantoormedewerker
Waar: Amsterdam, IJburg
Locatie/organisatie: BSO De Kindersuite

Motivatie: Ik heb zelf geen kinderen maar ik vind het geweldig om met kinderen te werken. Sinds 2010 werk ik als pedagogisch medewerkster en sinds september op de 7+groep. Daarnaast doe ik administratief werk. Ik ben hier heel gelukkig en heb het reuze naar mijn zin.  Elke dag is een feestje! Ik hoop dat ik een kans maak...

 


Wie: Mieke te Brake, mede eigenaresse en werkzaam op de groep
Waar: Esch
Locatie/organisatie: Kleinschalig kinderdagverblijf: de Toverboom

Motivatie: Samen met mijn collega Esther van Overbeek geniet ik iedere dag van onze droom die is uitgekomen: een eigen kleinschalig, betrokken en flexibel kinderdagverblijf. In januari 2013 zijn wij geopend. Niet de beste tijd om te starten, maar wij zijn vol goede moed!

 

 

 

Wie: Marc Rozemeijer, pm'er en flex-medewerker
Waar: Wormer
Locatie/organisatie: Kinderopvang Baloe (alle groepen 0-12)

Motivatie: Ook Marc is opgegeven door zijn collega: Jennifer Onderwater. Zij zegt: 'Marc is één van onze flex-medewerkers. Hij is inzetbaar op alle groepen en locaties. Daarnaast is hij ook nog medewerker technische dienst en hoofd BHV. Hij zet zich al 14 jaar enthousiast en professioneel in en is een vertrouwd gezicht op Baloe!'

 

 

 

Wie: Linda Schroevers
Waar: Middelrode
Locatie/organisatie: Kleinschalig kinderdagverblijf 't Kölleke.

Motivatie: Linda is opgegeven door haar collega Sindy van Houtum. Sindy zegt over Linda: 'Ik geef mijn liefste collega Linda  op. Ze werk nu ruim drie jaar op kleinschalig kinderdagverblijf 't Kölleke. Daar vangen we maximaal 10 kinderen per dag op.'

 


Wie: Jeffrey Janssen, invalkracht pm'er
Waar: Cuijk
Locatie/organisatie: Spring kinderopvang, Pardoes en dan vooral de Oranje Groep.

Motivatie: Ik ben Jeffrey Janssen, een 24-jarige man en ik zag dat jullie op zoek zijn naar een covermodel voor jullie vakblad. Het zou mooi zijn om een man op de cover te zetten om te laten zien dat de kinderopvang ook mannen nodig heeft. Ik kom gelukkig maar weinig mensen tegen die bezwaren hebben tegen mij, maar ze bestaan jammer genoeg wel...

 

 

Wie: Ellen Aarsman, pm'er
Waar: Vinkeveen
Locatie/organisatie: Kinderopvang De Ronde Venen (locatie de Troetels).

Motivatie: Ik ben misschien niet de jongste (57 jaar) maar werk nog steeds met superveel plezier! Ik ben pedagogisch medewerker maar werkte jaren in de verpleging. Hier voel ik mij echt als een vis in het water. Ik geniet van het contact met de kinderen. Om in deze zware tijd toch gemotiveerd te blijven, heb ik veel aan het fijne team waar ik mee samenwerk.

 

 

Wie: Elonie van Wiechen, pm'er
Waar: Nistelrode
Locatie/organisatie: Kinderopvang de Benjamin, groep: De Bikkels

Motivatie: Elonie is opgegeven door haar collega's. Binnenkort gaat Elonie trouwen en de kinderen kijken ernaar uit om Elonie als sprookjesachtige bruid te zien. Verder is Elonie volgens haar collega's lief, vriendelijk, sociaal, gemotiveerd en heel creatief!

 

Wie: Dominique Reincke, eigenaresse en pm'er
Waar: Spijkenisse
Locatie/Organisatie: Klein maar dapper, locatie Maaswijk en locatie Vriesland.

Motivatie: 2,5 jaar geleden ben ik, samen met mijn zus, Klein maar dapper gestart. Dit is een dagopvang, gecombineerd met peuteronderwijs voor kinderen van 2-4 jaar.  Daarnaast starten we per september onze Stichting Samen Dapper, voor kinderen tot 12 jaar die onder de armoedegrens leven. We hebben een superteam en wat mij betreft zou ieder van ons team op de cover mogen!

 

 

Wie: Danielle Heldens, pm'er
Waar: Helmond
Locatie/organisatie: Bso De Toppertjes (Fides)

Motivatie: Ik doe mijn werk erg graag omdat het mijn passie is. Het is gewoon echt de leukste, gezelligste, sociaalste, prachtigste, dankbaarste baan van de wereld. Ik zou graag in een blad willen laten zien hoe trots ik ben op mijn baan.