Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

ICT in de kinderopvang

ICT is een belangrijk middel voor de kinderopvang. Via online, apps, de website, social media, communicatie-programma's, kindplanning, financiering en marketing vindt onder andere communicatie met ouders plaats. Maar ICT is ook onmisbaar bij bedrijfsprocessen. Wat is er allemaal beschikbaar en hoe kunt u daar zo optimaal mogelijk gebruik van maken? Volg het in dit dossier. Foto: ANP

Artikelen

 • 1peutereducatieveappsANP

  Educatieve apps niet altijd doeltreffend

  Er zijn veel educatieve apps op de markt voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar. Maar hoe leren ze ermee? Onderzoekers onderzochten in hoeverre peuters en kleuters woordjes leren in een zelfontwikkelde interactieve app.

 • 1RobertSänger

  Partnerblog - De integratie van de specialisten

  Kindplanning, communicatie met ouders, facturatie, medewerkersplanning en verloning. Allemaal processen die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Voor al deze belangrijke disciplines in de kinderopvang bieden Konnect, Ayton en Koc.online een geïntegreerde oplossing.

 • AtzeHoogma

  Partnerblog - De integratie van de specialisten

  Kindplanning, communicatie met ouders, facturatie, medewerkersplanning en verloning. Allemaal processen die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Deze keer belicht HHBrainware de software van SDB Ayton.

 • Jolanda-Rikers

  Blog Jolanda Rikers - Papier of digitaal

  Jolanda heeft haar mond vol van digitalisering, maar print zelf stiekem alles nog uit.

 • Felix-Rottenberg

  Brancheorganisatie bezorgd over directe...

  De BK heeft namens haar 1000 leden een 'hartenkreet' verstuurd naar de Tweede Kamer.

 • 1%20reacties-nieuwe-financiering-bron-ANP

  Branchepartijen zitten bovenop nieuwe...

  ‘We willen er een zo goed mogelijk systeem uitslepen', zeggen drie branchevereningingen die deel uitmaken van de klankbordgroep.