Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Dag van de Gezonde Kinderopvang

Landgoed Zonheuvel, Doorn
454 Kinderdagverblijf, Bso/Brede school, Peuterspeelzaal, Gastouderopvang, Stagiaires, Management

Details evenement

08 september 2017
09:00 uur
Landgoed Zonheuvel, Doorn
Kinderopvang congressen
030 - 638 36 38
Vanaf 150 p.p. excl. btw
Een bruisende dag met kennissessies, workshops en (groene) activiteiten.

In de kinderopvang gaat het thema gezondheid steeds meer leven. Natuurlijke (groene) kinderopvang, goede voeding en voldoende bewegen dragen bij aan de gezondheid van zowel de kinderen als de pedagogisch medewerkers.

Steeds meer ouders kiezen voor kinderopvang die gezonde voeding, beweging en natuur hoog in het vaandel heeft staan. Want bewegen, gezond eten en buiten spelen zijn belangrijk voor de sociaal-emotionele, cognitieve en fysieke ontwikkeling van kinderen. Weg met obesitas en motorisch slecht ontwikkelde kinderen! Op naar groen, bewegen, energiek en vitaal!

De Dag van de Gezonde Kinderopvang is een bruisende dag vol met kennissessies, workshops en (groene) activiteiten. Aan het einde van de dag ga je naar huis met nieuwe kennis en inspiratie voor gemakkelijke en direct toepasbare activiteiten, ook voor wanneer je midden in de stad zit!

De sessies vindt zowel binnen als buiten plaats.
Beweeg en beleef mee op 8 september en schrijf je in!
Voor managers en pedagogisch medewerkers: kom samen en ontvang team-korting!