Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Het Jonge Brein

Open Hof , Rotterdam
138 Kinderdagverblijf, Bso/Brede school, Peuterspeelzaal, Management

Details evenement

10 maart 2017
12:15 uur
Open Hof , Rotterdam
CED-Groep
010-4071504
€ 225,00
In deze conferentie staat het jonge kinderbrein centraal. Er is steeds meer kennis over het brein. Maar wat betekent deze kennis voor het werken met kinderen in de praktijk? In de keynote nemen Hanni Bijl & Karin Boon u mee naar de wondere wereld van ons brein. Zij laten u ervaren hoe ons brein informatie verwerkt en waarin het jonge brein verschilt van het volwassen brein. Zo ontdekt u wat kinderen van u nodig hebben om zo de ontwikkeling van hun brein te ondersteunen en te stimuleren.

Om ervoor te zorgen dat u deze kennis ook kunt toepassen, zijn er workshops over kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong, de overgang van groep 2 naar groep 3, kleine wetenschappers, spel en gedrag. Dit alles gekoppeld aan de ontwikkeling van het brein.