Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Baby in de spotlight!

Sardes - Lange Viestraat 371, Utrecht
258 Kinderdagverblijf, Peuterspeelzaal, Management

Details evenement

20 februari 2017
13:00 uur
Sardes - Lange Viestraat 371, Utrecht
Sardes
m.stoop@sardes.nl
030-2326200
€ 90

20 februari 2017: Baby in de spotlight!


In het eerste levensjaar wordt de basis gelegd voor de hersenontwikkeling, hechting en sociaal gedrag. Juist voor baby’s is het dus van groot belang dat de babyopvang van top kwaliteit is.

Het Expertisepunt Het Jonge Kind is op zoek gegaan naar inspirerende voorbeelden van babyopvang. Acht kinderopvangorganisaties staan portret in de handreiking Baby’s in de opvang. Naast de praktijk, is de handreiking gebaseerd op inzichten uit de literatuur en van experts. Met de handreiking hoopt het Expertisepunt Het Jonge Kind u uit te dagen om te kijken naar uw eigen praktijk.

Op 20 februari willen wij de handreiking op feestelijke wijze lanceren. U kunt hier een versie in ontvangst nemen (één van de weinige gedrukte versies exclusief voor genodigden aan de lanceringsbijeenkomst, aangezien de verspreiding van de handreiking per pdf zal gaan!). Ook zullen er inspirerende sprekers aanwezig zijn om meer te vertellen over de ontwikkeling van baby’s en baby’s in de opvang. (nog aan te vullen zodra sprekers bekend zijn). Aan het einde van de bijeenkomt hopen we, samen met u, af te sluiten met een feestelijke borrel.

Resultaat

In deze bijeenkomst bespreken we waarom een goede babyopvang de aandacht verdient. Dit doen we door ons te verdiepen in de ontwikkeling van baby’s en het delen van goede voorbeelden. U gaat de deur uit met meer kennis en concrete handvatten over de babyopvang in uw organisatie.

Aanmelding en kosten

Deelname kost € 90,- (incl. btw). Inclusief de handreiking. Aanmelden kan via deze pagina. Na ontvangst van uw aanmelding sturen wij u een bevestiging.

Voor wie

Regiomanagers kinderopvangorganisaties, andere belanghebbenden kwaliteit kinderopvang.

Datum en locatie

Maandag 20 februari 2017 van 13.00 - 17.00 uur.
Sardes - Lange Viestraat 371, Utrecht (vlakbij Centraal Station Utrecht)