Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Verborgen Aanwezig

Remonstrantse kerk, (Schuilkerk), Fnidsen 37, 1811 ND, Alkmaar
42 Kinderdagverblijf, Bso/Brede school, Peuterspeelzaal, Gastouderopvang, Stagiaires, Management

Details evenement

16 november 2017
09:00 uur
Remonstrantse kerk, (Schuilkerk), Fnidsen 37, 1811 ND, Alkmaar
Verborgen Aanwezig
info@eftweekend.nl
0623340523
€ 75

Een persoonlijk, laagdrempelig congres met boeiende sprekers. De inhoud van dit congres en opzet maken dat het je raakt als professional en als mens. De thema's van de sprekers van dit congres, mishandeling/ misbruik, TOS (Taalontwikkelingsstoornis), pesten, hebben gemeenschappelijk dat ze verborgen aanwezig kunnen zijn. Tijdens deze dag gaan we natuurlijk praten over, maar vooral praten met!

Het programma heeft een mooie balans van het in je laten neerdalen en interessante sprekers. Professionals die met kinderen/ gezinnen werken gaan hier echt handvatten van kunnen gebruiken. Wij hebben zelf bij de sprekers in de zaal gezeten en alle drie hebben zij ons een zeer positieve manier geraakt. Wij zijn zo gemotiveerd geworden dat we deze sprekers bij elkaar hebben gebracht in dit congres, zodat deze boodschap nog meer mensen bereikt.