Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Conferentie het Jonge Kind: ‘Buiten de lijntjes"’

Hogeschool Windesheim, Almere
26 Kinderdagverblijf, Bso/Brede school, Peuterspeelzaal, Gastouderopvang, Stagiaires, Management

Details evenement

06 oktober 2017
09:00 uur
Hogeschool Windesheim, Almere
Jonge Kind Centrum, Hogeschool Windesheim, ENTZA en de Week van het Jonge Kind Almere
marije@hetjkc.nl
06 539 530 43
0,00

Jonge kinderen spelen én leren altijd en overal. Waar de focus op de peuterspeelzaal en de kinderopvang vooral ligt op het spelen, focust de basisschool op het leren. Maar kinderen scheiden niet, ze leren van het spelen. Over de laatste ontwikkelingen op dit gebied organiseren wij de conferentie Het Jonge Kind: ‘Buiten de lijntjes’. Komt u ook?

Vrijdag 6 oktober in de Week van de Opvoeding organiseren hogeschool Windesheim Flevoland, ENTZA en het Jonge Kind Centrum de conferentie Het Jonge Kind: ‘Buiten de lijntjes’. Bent u een professional uit het brede werkveld? Meldt u dan alvast aan voor dit congres! Met praktische workshops en verdiepende lezingen over leren van spel, interactie met kinderen, spelen kan overal, en samenwerking tussen school, opvang, ouders en professionals.

Doelgroep voor het congres is professionals uit de Almeerse kinderopvang, onderwijs, zorg, buurtwerk, beleid en onderzoek, gericht op kinderen van 0 t/m 6 jaar. Tijdens deze conferentie wordt u geïnspireerd en krijgt u kennis en tools die kunnen worden ingezet om kinderen optimaal te laten leren van het spel. We nodigen u dan ook van harte uit om u alvast aan te melden. 

Het concrete programma volgt zo spoedig mogelijk, volg hiervoor de berichtgeving op Facebook of via de website van het Jonge Kind Centrum