Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

3e Gordonsymposium (Pre) Pubers: wat is de sleutel tot contact?

Het Fantaziehuis, Utrecht
109 Bso/Brede school, Stagiaires, Management

Details evenement

06 oktober 2017
09:00 uur
Het Fantaziehuis, Utrecht
06-41423577
€ 85,--

Het is leuk, uitdagend, maar soms ook behoorlijk lastig om met ‘pubers’ om te gaan. Zij gaan steeds meer hun eigen weg en trekken onze leiding in twijfel. Hoe ga je daarmee om: in de klas, in de BSO en thuis? Wat doe je als zij zich brutaal gedragen, geen huiswerk maken, spijbelen? Wat zijn de sleutels tot contact?

Speciaal hiervoor hebben wij in het najaar Steve Emmons, top- Gordontrainer uit de VS uitgenodigd. In september of oktober komt hij naar Nederland. Steve Emmons is dé internationale mastertrainer voor de Gordonmethode. Als geen ander kan hij met inspirerende lezingen deze unieke methode toelichten. U krijgt nieuwe inzichten en concrete handvatten aangereikt.

De Gordonmethode is een democratische opvoedmethode, ontwikkeld door dr. Thomas Gordon. De methode leert professionals en ouders hoe een open gesprek tot stand kan worden gebracht en conflicten gezamenlijk kunnen worden opgelost.

Naast de lezing kunt u zich inschrijven voor een workshop door Steve Emmons (voertaal Engels) en een workshop (voertaal Nederlands) door Lieke Kalhorn en Fieneke Geerlings. De voertaal van de lezing is Engels, voor vertaling naar het Nederlands wordt gezorgd.