Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Speloverdracht Grote Interactiespel Kinderdagverblijven

Leiden
215 Kinderdagverblijf, Management

Details evenement

22 september 2016
13:30 uur
Leiden
Opvoedprikkels, Bewuste Kinderopvang
06 275 910 50
€ 249,00 excl btw

Ben je opzoek naar vernieuwende interactieve werkvormen voor het coachen van pedagogisch medewerkers? Deze train-de-trainer is bestemd voor locatiemanagers, pedagogisch coaches en docenten pedagogiek die ✔ Pedagogisch medewerkers aanmoedigen te blijven reflecteren op het opvoedkundig handelen; ✔ Medewerkers laten ontdekken hoe zij positief kunnen omgaan met lastige situaties op de groep; ✔ Het belangrijk vinden dat pedagogisch medewerkers ervaren dat ze op meerdere manieren kunnen afstemmen op de behoeften en ontwikkeling van jonge kinderen Doel van Het Grote Interactiespel KDV: gezamenlijk werken aan pedagogische kwaliteit door medewerkers positief te laten kijken naar alledaagse (lastige) situaties in de groep & hen bewust maken van de vele handelingsmogelijkheden die zij hebben om kinderen te begeleiden. Het spel biedt mogelijkheden om vaardigheden actief te blijven oefenen met zowel individuele medewerkers als in groepsverband en heeft uitgebreide mogelijkheden om pm-ers te coachen. Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven heeft 40 herkenbare pedagogische situaties en de 6 belangrijkste pedagogische vaardigheden als basis. Dit interactiespel is geen vervanging van cursussen in de interactievaardigheden, maar biedt een leuke, speelse en interactieve manier om de belangrijkste pedagogische vaardigheden te blijven oefenen als onderdeel van teambesprekingen, groepsoverleg, individuele coaching, pedagogische workshops en studiedagen en is toepasbaar binnen pedagogisch onderwijs. Ingangseis deelname speloverdracht: pedagogische kennis en ervaring op minimaal hbo niveau.