Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Anders omgaan met kinderen

Van der Valk, Hengelo Ov
257 Kinderdagverblijf, Bso/Brede school, Peuterspeelzaal, Gastouderopvang, Stagiaires, Management

Details evenement

10 september 2016
10:00 uur
Van der Valk, Hengelo Ov
Anders omgaan met kinderen
06-30464010
€ 149,00 per persoon
Door de jaren heen hebben we ons aangewend op een bepaalde manier met kinderen om te gaan. In de kinderopvang plannen we de dag voor kinderen en hebben we een redelijk strak dagprogramma. We vertellen de kinderen wat ze wel en niet mogen en werken met straffen en belonen.
Maar dat kan anders. Tijdens deze studiedag gaan we samen aan de slag om te kijken hoe dat anders kan. We gaan actief met elkaar aan de slag om te bespreken hoe dat anders kan. Maar ook wat we daarmee kunnen bereiken. Wat levert dat op voor de kinder en wat levert dat op voor volwassenen.
Een dag om inspiratie op te doen voor onze dagelijkse praktijk.
Je werk kan anders , mooier. Wij laten je zien hoe.

Aanmelden kan via info@andersomgaanmetkinderen.nl