Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Seminar 'Checklist Kinderopvang - IKC Ja of Nee?'

Perscentrum Nieuwspoort, Den Haag
242 Kinderdagverblijf, Bso/Brede school, Management

Details evenement

25 mei 2016
12:30 uur
Perscentrum Nieuwspoort, Den Haag
Haags Congres Bureau
06 - 41215181
€ 295
Integreren is overbruggen
Veel kinderopvangondernemers werken al samen met het onderwijs of overwegen dat te gaan doen. De stap naar een IKC is echter een flinke en vergt een gedegen voorbereiding.

Programma
Tijdens dit Nieuwspoort Seminar 'Checklist Kinderopvang - IKC Ja of Nee?' krijgt u in 10 kwartier instrumenten, handvatten en ideeën aangereikt die u helpen bij het maken van de juiste keuzes voor uw samenwerking met het onderwijs.

We bespreken marktontwikkelingen en hoe u als ondernemer een visie op samenwerking kunt ontwikkelen. Vervolgens komen financiele, personele en kwaliteitskaders aan bod en hoe de verschillen daarin te overbruggen. In het laatste blok gaat u aan de slag met tips & tricks voor een goede start.

Kosten
295,- euro (ex btw) inclusief lunch, consumpties, borrel en een congresverslag. Leden en relaties van de Brancheorganisatie Kinderopvang 265,- euro (ex btw).

Komt u met 2 of meer personen van dezelfde organisatie dan ontvangt u een korting van 20 euro per persoon. Leden en relaties van de Brancheorganisatie Kinderopvang betalen in dat geval dus slechts 245,- euro (ex btw) per persoon.