Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Workshop Drama is leuk en stimulerend!

CED-Groep, Rotterdam
315 Kinderdagverblijf, Bso/Brede school, Peuterspeelzaal

Details evenement

07 april 2016
14:30 uur
CED-Groep, Rotterdam
CED-Groep
010 - 407 15 99
€ 125,-

Voor wie is de kennismakingsworkshop bedoeld?
Leerkrachten en onderwijsassistenten uit groep 1-4, pedagogisch medewerkers uit de kinderopvang en peuterspeelzalen en bso.

Waar gaat de workshop over?
Vaardigheden voor dramatische activiteiten hebben we eigenlijk al. Iedereen kan bewegen, associëren, imiteren, mimiek gebruiken of verhalen aan elkaar breien. Het is een kwestie van lef en vertrouwen om dit met je groep kinderen of collega’s uit te spelen. Pedagogisch medewerkers, leerkrachten, leidinggevenden, intern begeleiders en andere mensen die hun vaardigheden op het gebied van spel en drama met kinderen willen verbreden, krijgen door deze workshop zin zich hierin verder te ontwikkelen. 

Workshopinhoud
In deze oriëntatie bieden we een blik op alledaagse materialen aan, die bij wijze van spreken zo uit de kast komen. We gaan in op een goede activiteitenopbouw, de spelontwikkeling en dramatische werkvormen. We verkennen hoe we activiteiten met kinderen spannender en speelser kunnen maken. Het gaat erom met heel weinig middelen aan de slag te gaan.