Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Studiereis Stockholm, Samenwerking BSO en onderwijs, bijzondere vormen van BSO en KDV

t/m 13-04-2016 - Stockholm
358 Kinderdagverblijf, Bso/Brede school, Management

Details evenement

10 - 13 april 2016
19:00 uur
Stockholm
Childcare International
0302718025
€ 1.295
Childcare International organiseert al jaren studiereizen naar Stockholm over kinderopvang en onderwijs en de samenwerking tussen deze partijen. Waarom Zweden? Omdat Zweden een geïntegreerd model heeft van onderwijs en buitenschoolse opvang, dat bij kan dragen aan onze Nederlandse discussie over BSO en onderwijs. Omdat Zweden een uitgewerkt kinderopvangsysteem ( preschools) voor 1-6 jarigen heeft. Omdat Zweden zowel in de kinderdagverblijven als in de BSO werkt met curricula. Omdat in Zweden een veel grotere nadruk ligt op buitenspelen en goede buitenruimten. Specifiek Stockholm omdat het een leuke stad is met veel oude en nieuwe bezienswaardigheden ook op het gebied van architectuur.

Bezoek voor meer informatie over onze studiereizen www.childcareinternational.nl