Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Opvoedevent; pedagogische meerwaarde van verbeeldingskracht

Utrecht , Utrecht
275 Kinderdagverblijf, Bso/Brede school

Details evenement

12 april 2016
19:30 uur
Utrecht , Utrecht
Forsa
06-16199445
7,50 p.p.

Pedagogisch medewerkers in de kinderopvang zijn van onschatbare waarde voor de ontwikkeling van het jonge kind. Geef (jezelf) in de week van het jonge kind een opvoed event cadeau, omdat de PM’ers en de kinderen dit verdienen! Een inspirerende avond waarin de natuurlijke verbeeldingskracht wordt aangewakkerd. Met deze aangeboren kwaliteit kunnen we optimaal samenwerken met het jonge kind. De basis om samen te bouwen aan een diverse samenleving van morgen.

Wie zijn er welkom? Pedagogisch medewerkers binnen de kinderopvang.

Waarom gaan? Het is een inspirerende en leerzame avond die in het teken staat van de meerwaarde van kinderopvang. Er zijn leuke workshops die je verbeeldingkracht aanwakkeren. Je krijgt een inspirerende lezing over hoe jij de pedagogische kracht inzet. Waarbij je vanuit verbeelding kinderen leert om het grondig met elkaar oneens te zijn en toch elkaar te respecteren en te waarderen.

Wat kost het?  Het event  kost slechts € 7,50. Daar zitten de consumpties en workshops bij in begrepen. Je krijgt er ook GRATIS het e-book; Echte samenwerking binnen de kinderopvang,  bij.

Hoe kom je aan kaarten? Bel, whatsapp of mail ons voor kaarten. Ben er snel bij, want de beschikbare plekken zijn schaars.

Wanneer en waar is het? Het event vindt plaats op 12 april, in de week van de opvoeding,  van 19.30u – 21.30u te Utrecht  (de locatie volgt spoedig).