Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Train-de-trainer Interactiespel KDV

Nijmegen
325 Kinderdagverblijf, Management

Details evenement

24 maart 2016
09:30 uur
Nijmegen
Opvoedprikkels, Bewuste Kinderopvang
0627591050
239 (incl. materialen)
Je kinderopvangteam volgt regelmatig cursussen of trainingen in interactievaardigheden. Je ervaart mogelijk dat medewerkers vaak heel enthousiast terugkomen van de training, maar dat er in de praktijk eigenlijk weinig mee wordt gedaan. Of je merkt dat jouw medewerkers snel terugvallen in het automatisch reageren op gedragingen van kinderen. Of dat medewerkers die een cursus volgden de opgedane kennis en vaardigheden moeilijk kunnen overdragen aan het hele team. Kortom: je vraagt je af hoe je de opgedane kennis en vaardigheden doorgaand kunt overdragen, herhalen, implementeren en versterken.

Ben je pedagogisch geschoold (minimaal hbo-niveau) en heb je ervaring in de kinderopvang? Dan kun je Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven zelf gaan aanbieden. Je volgt dan een spelbegeleidersochtend en ontvangt alle uitnodigende spelmaterialen.

Je kunt dit vaardighedenspel op verschillende manieren inzetten. De materialen zijn bruikbaar voor pedagogische workshops, als cursusonderdeel, voor individuele coaching, in werkoverleg of teamvergadering, maar ook als onderdeel van een pedagogische opleiding.

Meer informatie vind je op http://www.bewustekinderopvang.nl/website/interactiespel/