Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

De Opvoeders met Stine Jensen en Frank Meester

De Lichtfabriek, Haarlem
135 Kinderdagverblijf, Bso/Brede school, Peuterspeelzaal, Gastouderopvang, Stagiaires, Management

Details evenement

05 oktober 2016
20:00 uur
De Lichtfabriek, Haarlem
Humanistisch Verbond en Omroep HUMAN
020 521 90 00
Vanaf €15
Zonder algemeen geldende opvoedbijbel dringt de vraag zich op: wanneer doe je het goed als ouder? Stine Jensen en Frank Meester, beiden filosoof én ouder, gaan 5 oktober in de Lichtfabriek, Haarlem op zoek naar het antwoord op die vraag.

Beschermen en verwennen we onze kinderen te veel of moeten we zoals Rousseau meende ‘het kind alles zelf laten ontdekken’? Jensen en Meester onderzoeken de balans hiertussen in hun ‘theaterlezing’ De Opvoeders samen met het publiek en nemen oude en nieuwe denkers mee. Van Rousseau en Kant tot Verhaeghe en De Jong. Meester: “Opvoeden is echt niet leuk, juist omdat je zo van je kinderen houdt.”