Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Regiobijeenkomst Harmonisatie Noord

Zwolle
198 Kinderdagverblijf, Peuterspeelzaal, Management

Details evenement

19 januari 2016
13:30 uur
Zwolle
MOgroep
Gratis
De MOgroep organiseert in januari 2016 bijeenkomsten op zes plaatsen in Nederland. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor peuterspeelzaal-/kinderopvangondernemers en gemeenten die zich aan het oriënteren of voorbereiden zijn op de harmonisatie en al dan niet in gesprek zijn met elkaar over de invulling ervan. De bijeenkomsten hebben als doel de bezoekers te informeren over de consequenties van de harmonisatie voor hun organisatie of gemeente. Verder is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met vergelijkbare organisaties of gemeenten en zo van elkaar te leren. Op deze regiobijeenkomsten zijn ambassadeurs aanwezig.

In dit bericht op de website van de MOgroep en in de bijlage vindt u de uitnodiging met het programma, de data, locaties en informatie over aanmelden.