Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

KindVak 2016

t/m 30-01-2016 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
589 Kinderdagverblijf, Bso/Brede school

Details evenement

28 - 30 januari 2016
10:00 uur
Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
ConExpo BV
kindvak@conexpo.nl
0416 - 532 751
10,00 euro

KindVak, hét vakevent voor wie met kinderen werkt

KindVak: weten wat er speelt
Kinderopvang, onderwijs en jeugdzorg zijn meer dan ooit in beweging. Nieuwe ontwikkelingen, zoals passend onderwijs, peuterscholen en Integrale Kind Centra, zijn sinds 1 januari 2015 een feit. Een uitdaging voor wie met kinderen werkt! Want: welke consequenties hebben al die transformaties in de praktijk? Wie houdt overzicht? En wat betekent dit voor de komende jaren?

KindVak: samen klaar voor de toekomst!
 Was KindVak jarenlang het platform voor de kinderopvang in Nederland en België, anno nu is KindVak méér. KindVak 2016 staat voor hét overkoepelende kennis event voor alle professionals die werken met kinderen tot 16 jaar. KindVak concentreert zich op primair onderwijs, kinderopvang en jeugdzorg.

KindVak 2016 biedt een gevarieerd programma bomvol actuele informatie over trends en ontwikkelingen binnen de sector. Daarnaast presenteert KindVak een overzicht van alle noviteiten op het gebied van producten en diensten. Dit event is voor bezoekers bovendien een uitgelezen kans om te netwerken en kennis te delen met collega’s uit de kinderopvang, het onderwijs en de jeugdzorg. KindVak brengt exposanten, managers, pedagogisch medewerkers en onderwijsprofessionals bij elkaar.
De beurs is te bezoeken na registratie en dagelijks geopend van 10.00 u tot 17.00 u. De registratie-module wordt op dit moment voorzien van het volledige workshop-programma (60 titels

De registratie-fee bedraagt € 10,00. Dit is inclusief één workshop naar keuze. De overige titels kunnen bijgewoond worden indien er plaatsen vrij zijn. Tevens is deze fee voor gratis parkeren bij de ingang of gratis buspendel tussen CS 's-Hertogenbosch en Brabanthallen. Met je registratie heb je tevens gratis garderobe en een kopje koffie met een 'kuukske'. Het totale pakket wordt aangevuld tot een waarde van ca. € 35,00.

Niet registreren en een toegangsbewijs kopen bij de entree van het event kan ook, maar kost € 20,00.

Reis-tip: check even bij NS (https://www.ns.nl/producten/losse-kaartjes-toeslagen/p/ns-groepsretour). Met een groepsretour kun je met collega's (ook uit andere plaatsen in Nederland) al voor € 7,00 retour naar 's-Hertogenbosch