Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Loopbaanevent On Tour

Zuidlaren
251 Kinderdagverblijf, Bso/Brede school, Peuterspeelzaal

Details evenement

30 september 2015
16:45 uur
Zuidlaren
FCB in opdracht van vakbonden
kinderopvang@fcb.nl
gratis

Kom naar het loopbaanevent voor de sector Kinderopvang op woensdag 30 september in Zuidlaren. Boordevol praktische informatie en leerzame workshops. Stap uit je comfort zone, ontdek hoe je je meer kunt profileren en hoe je plezier houdt in je werk. En ervaar wat je allemaal voor elkaar kunt krijgen als je leert netwerken.
Misschien wil je weten waar jouw kwaliteiten liggen om je huidige functie ook in de toekomst zo goed mogelijk uit te voeren. Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen of buiten je organisatie of binnen of buiten de kinderopvang. Het kan ook zijn dat je wel eens een gesprek wil voeren over je loopbaan. Soms heb je net dat ene duwtje in de rug nodig om aan de slag te kunnen met jouw volgende stap. Maar hoe pak je zoiets nu aan en wat komt er bij kijken? Daar helpen wij je bij!

Het event is bedoeld voor alle medewerkers uit de kinderopvang die hun leuke baan ook in de toekomst willen behouden, hun competenties willen verbreden of op zoek willen naar een volgende baan. Kortom: investeer in jezelf en in je toekomst! Zorg dat je sterk staat in tijden van veranderingen en blijf jezelf ontwikkelen.