Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Gastoudercongres

Chr. College Nassau-Veluwe, Stationslaan 26, Harderwijk
430 Gastouderopvang, Management

Details evenement

19 september 2015
09:30 uur
Chr. College Nassau-Veluwe, Stationslaan 26, Harderwijk
KIKI Training & Coaching
info@kiki-s.nl
033-7110695
Uw eigen bijdrage is € 30,- per persoon. Dit bedrag is inclusief een heerlijke lunch, koffie/thee, lekkernijen en deelname aan het dagprogramma en 2 workshops naar keuze!
Wat een passie en kwaliteit hebben we de afgelopen jaren met elkaar gedeeld tijdens het Gastoudercongres 2013 & 2014. Na zoveel enthousiaste reacties en behoefte om te delen, informeren wij jullie graag over het Gastoudercongres 2015 op zaterdag 19 september 2015!

Ook dit jaar zal het congres plaatsvinden in de prachtige en sfeervolle locatie incl. theater in Harderwijk waar wij ruim 450 deelnemers kunnen ontvangen, voor nog meer passie en kwaliteit!

Dit congres is speciaal voor iedereen die werkzaam is als gastouder en werkt in de gastouderbranche of kleinschalige kinderopvang. Tijdens het congres is er een plenair gedeelte over de ontwikkelingen in de gastouder- en kinderopvangbranche, zijn er leuke en informatieve workshops, een uitgebreide informatiemarkt en kunt u tijdens een heerlijke lunch contact maken met collega’s uit de gastouder- en kinderopvangbranche.

Delen, ontmoeten en ervaren staan centraal tijdens deze dag!

Kijk voor het complete programma op www.kiki-s.nl