Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

BHV & Kinder EHBO EHBO op je tablet!

t/m 31-12-2015 - Op je tablet, De Meern
628 Kinderdagverblijf, Bso/Brede school, Peuterspeelzaal, Gastouderopvang, Management

Details evenement

04 mei - 31 december 2015
09:00 uur
Op je tablet, De Meern
Incase BV
info@incase.nl
0648461880
Vanaf € 30,-
Vanaf 4 mei 2015 is de leeromgeving van Incase in een nieuw tablet vriendelijk jasje gestoken.

Ga hier naar de belangrijkste wijzigingen.

Incase biedt 'evidence based' e-learning BHV, EHBO en Reanimatie met maximaal rendement in het digitaal voorbereiden op vaardigheidsonderwijs. De inhoud van een cursus bestaat uit Theorie met duidelijke instructie video's, een Kennistoets en Simulatie (virtuele praktijktoets). Dat maakt het mogelijk de praktijktraining in te korten met behoud van kwaliteit. Bovendien is Blended Learning een moderne aanvulling in het lesprogramma naast het huidig cursusaanbod.

De druk op opleidings- en investeringsbudgetten van organisaties en instellingen neemt toe. Dit resulteert in een toenemende vraag naar een zowel effectieve als efficiënte wijze van opleiden met behoud van kwaliteit. Met het aanbieden van blended learning (e-learning + praktijk) biedt Incase een eigentijds concept.