Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Week van het Jonge Kind

t/m 18-04-2015 - Heel Nederland, Heel Nederland
256 Kinderdagverblijf, Peuterspeelzaal, Gastouderopvang, Management

Details evenement

12 - 18 april 2015
08:00 uur
Heel Nederland, Heel Nederland
Week van het Jonge Kind
Geen

De Week van het Jonge Kind is voor iedereen die betrokken is bij het jonge kind. De bedoeling van deze week is om aandacht te vragen voor de zo belangrijke, eerste jaren van het kind en om te laten zien wat er in het land gebeurt voor jonge kinderen en de gezinnen waarin zij opgroeien. Ouders kunnen in deze week in gesprek gaan met allen die betrokken zijn bij de opvoeding van hun kind(eren) om zo te laten weten wat voor hun belangrijk is.

We nodigen een ieder die betrokken is bij de opvoeding en ontwikkeling, verzorging of begeleiding van het jonge kind uit om aan deze week mee te doen. Werk je zelf met kinderen, ben je leerkracht of een andere professional die met jonge kinderen te maken heeft? Dan is deze week ook voor jou. Laat zien wat voor jou belangrijk is in deze eerste jaren. Laat zien en horen wat je doet en waarom dit belangrijk is voor jonge kinderen. Ouders vragen wij hun stem te laten horen en de dialoog aan te gaan.

Op 10 april as is het openingscongres van de Week van het Jonge Kind:

http://www.kinderopvang.nl/nieuws-en-agenda/agenda/bijeenkomst-detail/?eventid=732168192