Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

training ruimten maken 2015

t/m 13-10-2015 - utrecht
369 Kinderdagverblijf, Bso/Brede school, Peuterspeelzaal, Management

Details evenement

23 maart - 13 oktober 2015
09:30 uur
utrecht
Bureau AKTA
€ 1290

AKTA start nieuwe editie training Ruimten Maken in maart 2015.

In deze training leren locatiemanagers en pedagogisch stafmedewerkers op een hele praktische en systematische manier om samen met het team de kwaliteit van de inrichting van een kindercentrum te verbeteren. De training combineert theorie met de praktijk. De deelnemers krijgen concrete praktijkopdrachten, inspirerende voorbeelden en handige hulpmiddelen waarmee ze hun team coachen bij het verbeteren van de inrichting van hun centrum. Ze gaan daarmee tijdens de training direct aan de slag. Door de zichtbare resultaten tijdens de training worden p.m.’ers enthousiast en gemotiveerd om de inrichting van hun groep planmatig te verbeteren.
De bestaande situatie en het beschikbare meubilair vormen het uitgangspunt van de verbeterplannen. Dus geen dure investeringen.

De training loopt vanaf maart tot oktober 2015 en bestaat uit vier trainingsdagen plus een introductiebijeenkomst van twee uur. Er zijn aparte groepen voor BSO en KDV. . Voor meer informatie zie bijlage.