Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Leergang 'Samenwerken aan een Kindcentrum'

Utrecht
236 Bso/Brede school, Management

Details evenement

11 maart 2015
13:00 uur
Utrecht
Ruimte-OK
info@ruimte-ok.nl
040 - 232 97 40

In het voorjaar van 2015 organiseert Ruimte-OK in samenwerking met Leeuwendaal een praktische leergang op vier woensdagmiddagen met inspirerende gastsprekers en ervaringsdeskundigen. De leergang is ontwikkeld door het project Andere Tijden in onderwijs en opvang en is al driemaal eerder uitgevoerd. Aan deze leerlang kunnen schooldirecteuren en kinderopvangmanagers die gezamenlijk aan een eigen kindcentrum 0-12 willen werken deelnemen. Wat is een kindcentrum? Wat betekent dit voor organisatie en personeel? Hoe ziet een plan van aanpak voor uw kindcentrum eruit? Meer informatie vindt u in de bijlage.