Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Kennisdag 2015 'Grip op kwaliteit'

De Symfonie, Tilburg
193 Kinderdagverblijf, Bso/Brede school, Peuterspeelzaal, Management

Details evenement

10 november 2015
12:00 uur
De Symfonie, Tilburg
Waarborgfonds & Kenniscentrum Ruimte-OK
€ 110

Grip krijgen en houden op de kwaliteit van huisvesting. Hoe doe je dat, met wie doe je dat en wat zijn daarbij de nieuwste ervaringen? De kennisdag van Waarborgfonds & Kenniscentrum Ruimte-OK staat in het teken van kennis delen, inspiratie opdoen en leren van elkaar. De hoofdthema's van de kennisdag dit jaar zijn Duurzaamheid en Financiering.

Programma
Afhankelijk van uw behoeften, stelt u uw eigen programma samen. U kiest tweemaal uit verschillende deelsessies en werktafels, verdeeld over de thema’s duurzaamheid, competent opdrachtgeverschap, kwaliteitsimpuls huisvesting en slimmere financieringsvormen. Tussendoor is er ruimte voor een bezoek aan de kennismarkt en om vakgenoten te ontmoeten. 

Na deze dag weet u wat er op het gebied van duurzaamheid en financiering speelt als het om de huisvesting van scholen en (integrale) kindcentra gaat. U wordt bijgepraat aan de hand van praktische voorbeelden en leerervaringen uit het veld, die eerlijk met u worden gedeeld door ervaringsdeskundigen van scholen, kinderopvangorganisaties, gemeenten.

Op de website leest u meer over het programma en kunt u zich inschrijven. In de loop van de komende weken wordt het programma verder aangevuld en kunt u zich voor specifieke deelsessies en werktafels aanmelden.

Voor wie?
De kennisdag is relevant voor het primair- en voortgezet onderwijs, de kinderopvang en voor gemeenten. Het programma is afgestemd op schoolbesturen en schoolleiders, op ondernemers, managers en teamhoofden kinderopvang, op gemeentebestuurders en beleidsmedewerkers, en op beleidsadviseurs die bezig zijn met huisvestgingsvraagstukken in brede zin.

Kosten
Het toegangstarief (voor scholen, kinderopvangorganisaties en gemeenten) is € 110,- voor 1 kaartje, of € 90,- als u met meerdere personen komt.
Abonnees van de Ruimte-OK Helpdesk betalen slechts € 75