Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Landelijke bijeenkomst Alert4you

Utrecht
306 Kinderdagverblijf, Bso/Brede school, Peuterspeelzaal

Details evenement

26 januari 2015
13:00 uur
Utrecht
Het Nederlands Jeugdinstituut
d.prins@nji.nl
030 -2306633

Het Nederlands Jeugdinstituut organiseert een landelijke bijeenkomst waarin we verschillende partijen in de jeugdsector uitnodigen om te praten over de nieuwste ontwikkelingen rondom de samenwerking tussen kinderopvang, onderwijs en jeugdhulp. Centraal staat de vraag: Hoe versterken we de basis en wat werkt in samenwerking tussen kinderopvang, onderwijs en jeugdhulp in relatie tot de sociale teams, jeugd- en gezinteams en wijkteams?

Samen met u willen we tijdens de bijeenkomst kijken wat de stand van zaken is in het land. Wat gaat er goed? Waar loopt men tegenaan? Wat zijn succes- en faalfactoren? En wat kunnen we doen om te behoeden wat goed gaat en te verbeteren wat beter kan? Het doel is om te verkennen op welke manier de pedagogische basis op de kinderopvang en in het primair onderwijs versterkt kan worden door jeugd- en gezinsteams en wat we daarbij kunnen leren van de werkwijze van Alert4you.