Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Landelijke IKC-dag

Volgt nog, Volgt nog
240 Kinderdagverblijf, Bso/Brede school, Peuterspeelzaal, Management

Details evenement

26 september 2014
09:30 uur
Volgt nog, Volgt nog
Landelijk Steunpunt Brede Scholen
Volgt nog

Op veler verzoek organiseert het Landelijk Steunpunt Brede scholen in samenwerking met de PO-Raad en Brancheorganisatie Kinderopvang op 26 september 2014 de tweede landelijke IKC-dag. Bent u bezig met de ontwikkeling van een integraal kindcentrum of heeft u plannen om hiermee aan de slag te gaan? Dan mag u deze inspirerende bijeenkomst zeker niet missen!

De ontwikkeling van brede scholen in Nederland gaat razendsnel. Het onderwijs werkt steeds vaker en intensiever samen met andere organisaties. Dat gebeurt vaak in de vorm van een integraal kindcentrum. Kinderen profiteren maximaal van deze samenwerking en zetten hierdoor grote stappen in hun ontwikkeling.

IKC-dag
Deze IKC-dag is speciaal voor bestuurders onderwijs, bestuurders kinderopvang, schoolleiders en managers kinderopvang.

Wat kunt u tijdens deze dag verwachten?
Een oplossingsgericht en praktisch programma dat bestaat uit een plenair deel met een interessante lezing van Robert Jan Simons, hoogleraar didactiek, en een vraaggesprek van Job van Velsen (Landelijk Steunpunt) met Rinda den Besten (PO-Raad) en Lex Staal (Brancheorganisatie Kinderopvang). Daarna volgen zeven deelsessies met vele praktische en handige tips van experts en praktijkvoorbeelden. En uiteraard netwerkmogelijkheden en boeiende ontmoetingen met andere deelnemers!