Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

“Aandacht voor alle peuters”

Domstad, Koningsbergerstraat 9, Utrecht
218 Peuterspeelzaal, Management

Details evenement

11 juni 2014
09:30 uur
Domstad, Koningsbergerstraat 9, Utrecht
MO Groep
175 euro. Leden van MO-groep betalen 95 euro

Het kabinet is druk doende het peuterspeelzaalwerk te harmoniseren met de kinderopvang. Om zo peuters van werkende ouders ook gebruik te kunnen laten maken van peuterspeelzalen. Ondertussen verwacht men van het peuterspeelzaalwerk en de kinderopvang ook hoge prestaties als het gaat om ouderbetrokkenheid, kwaliteit van de leidsters en samenwerking met andere organisaties als jeugdzorg en het onderwijs. In dit congres spreken hoogleraren Judi Mesman en Ruben Fukkink over ouderbetrokkenheid (vooral vaders) en de kwaliteit van de pedagogisch medewerker. Paul Nota gaat dieper in op de wet jeugd (2015) en de rol daarin van bijvoorbeeld peuterspeelzalen. Jacob Bruintjes, oud-wethouder van gemeente Borger-Odoorn spreekt over overleven in krimpgebieden. Met drie ondernemers gaan we in gesprek over de wijze waarop zij omgaan met onder ander harmonisatie.  Kortom, een niet te missen congres voor ondernemers die nog steeds kansen en een toekomst zien voor goede voorschoolse voorzieningen. De MOgroep nodigt u daarom van harte uit op woensdag 11 juni 2014 in Utrecht. Leden van de MOgroep krijgen extra korting!!