Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Uitwisselingsbijeenkomst Groene Dagopvang

Sint Jan de Doperschool, Utrecht
263 Management

Details evenement

23 mei 2014
10:00 uur
Sint Jan de Doperschool, Utrecht
Veldwerk Nederland
30 euro, maar aanmelden voor 1 april is 20 euro

Wilt u meer met natuurbeleving op uw locatie? Zoekt u een inspirerend voorbeeld? Wilt u uw ervaring over natuurbeleving in de kinderopvang delen en daarin een stapje verder komen? Neem dan deel aan de uitwisselingsbijeenkomst Groene Dagopvang! Veldwerk Nederland realiseerde samen met Cailin Partners en BuitenRuimte voor Contact in Utrecht een nieuwe voorbeeldlocatie voor groene dagopvang. Bij KDV Harlekijn van Ludens Kinderopvang is in 2013 en 2014 een vergroeningstraject uitgevoerd. Het resultaat presenteren we deze ochtend. U bezoekt KDV Harlekijn en maakt kennis met deze bijzondere locatie. Met de deelnemers bespreken we wat de mogelijkheden van natuurbeleving zijn voor uw eigen organisatie.