Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Studiereis Pistoia Italië

t/m 16-04-2014 - Pistoia en Florence Italië
643 Kinderdagverblijf, Bso/Brede school, Peuterspeelzaal, Management

Details evenement

13 - 16 april 2014
Pistoia en Florence Italië
Childcare International
030-2710558
1.150

Unieke kennismaking met de bijzondere pedagogiek en werkwijze in de kinderopvang en voorschoolse educatie.

De kwaliteit van de kinderopvang in Pistoia evenaart die van Reggio. Alleen laten ze zich er niet op voorstaan. Kernbegrippen zijn ontwikkeling, educatie, cultuur en de sociale omgeving van kinderen. De gebouwen zijn verbazingwekkend goed en mooi ingericht. Hier is echt sprake van de voorbereide omgeving, die kinderen uitnodigt tot spelen en ontwikkeling. Je voelt overal dat in Pistoia meer dan 40 jaar consequent en intensief aan kwaliteit van de kinderopvang (0-3 jaar) en de voorschoolse educatie (3-6 jaar) is gewerkt door zeer bevlogen mensen.

Lees in de bijlage meer over het programma.